UNION EXPEDITION SPLITBOARD VEZI WHITE


  • Regular price: 349.90€
Ustvarjene za nepozabne back-country izlete, saj bodo tam za vas, več kot služile svojemu namenu in vas s svojo nezahtevnostjo in tehnološko dovršenostjo nikoli pustile na cedilu. 

KLJUČNE LASTNOSTI:
• ODZIVNOST/TRDOTA: 7/10 MEDIUM FLEX
• OSNOVNA PLOŠČA: SDURAFLEX MD BASEALUMINUM HEELCUPS, MULTI-DENSITY THERMOFORMED EVA BUSHINGS, EXTRUDED 3D ALUMINUM HEELCUPS
• HI-BACK: ASYM S2 HIGHBACKS
• PASOVI: 3D ASYMMETRIC ANKLE STRAPS
• BLAŽILNIKI: ALUMINUM RATCHETS

NONSTICK TEHNOLOGIJA
Novo za sezono 18/19 Union predstavlja Non-Stick™ premaz - Sintetične EVA gumijaste podložke so obdelane s posebnim Non-Stick™ premazom. Konec je časov, ko se ti je nabiral led na podlagi vezi in highbackih.

DURAFLEX ST
Duraflex vbrizgan multizone force highback je na vrhu zdaj zožan, kar ti ponuja fleksibilnost in prilagodljivost tam kjer jo želiš na drugi strani pa podporo in trpežnost, kjer jo potrebuješ.

MAGNESIUM 3.0
Paščki imajo Magnesium 3.0 zaponke. Njihov 3.0 dizajn pomeni optimizacijo na teži in površini - so še lažje in bolj gladke.

MAGNESIUM
Poseben proces produkcije materiala, ki naredi štirikrat močnejšo zmes in bolj odporno kot je aluminij, vse to pa za kar polovico teže. Poleg tega pa je magnesium veliko lažje razgradljiv oziroma recikliran in ostaja kar najbolj dostopen element na planetu.  

EXTRUDED 3D ALUMINUM HEELCUPS
Zahvaljujoč trdnosti in moči ekstrudiranega 3D aluminijskega predela pete, le to deluje kot ogrodje dirkalnega avtomobila in popolnoma utrdi celotno konstrukcijo, ki bo držala sezono za sezono. 

FORCE EXPEDITION HIGHBACK
Nasloni so dizajnirani tako, da kar najbolje služijo turnim dogodivščinam, saj je hi-back nastavljiv s quick-snap sistemom, ki spreminja naklon primeren za hojo ali vožnjo kot bi tlesknil s prsti. 

FORMA ANKLE STRAP
Dizajn Forma paščkov za gležnje ustvarja trdnost in hitro odzivnost na zunanji strani ter prileganje in izjemno udobje na notranjem delu.

Comment

Related products